Aproximativ o tonă de legume însușită ilegal, descoperită de politiștii de frontieră

De Redactia 28 Decembrie 2015, 16:48 Fapt divers

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Galati – I.T.P.F. Iasi au depistat sapte persoane, membrii ai aceleiasi familii, care sustrasesera de pe solele unei societati agricole aproximativ o tona de legume.

In data de 26 decembrie a.c., in jurul orei 15.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au observat pe directia localitatii de frontiera Vanatori, trei autoturisme marca Logan care se deplasau de la linia de frontiera catre interior.

Lucratorii nostri au oprit autoturismele, iar in urma legitimarii ocupantilor celor trei mijloace de transport au stabilit ca acestia sunt sapte cetateni romani, cu varste cuprinse intre 21 ani si 37 de ani, toti facand parte din aceeasi familie. In portbagajele celor trei autoturisme lucratorii nostri au descoperit 880 kg legume (pastarnac), pentru care barbatii nu au putut prezenta documente legale.

Cu privire la cele constatate, persoanele in cauza au declarat ca au sustras legumele de pe suprafata cultivata a unei societati agricole din apropiere, fara acordul reprezentantilor acesteia, cu scopul de a le comercializa.

Intreaga cantitate de legume, in valoare de aproximativ 3.520 lei a fost predata reprezentantului societatii agricole, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.


Purtator de cuvant al S.T.P.F. Galati               
Comisar de politie IRIMIA ION

 

Autor Redactia 28 Decembrie 2015, 16:48 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii