Jandarmii brăileni participă la campania națională de donare de sânge

De IJJ Braila 23 Mai 2016, 20:17 Fapt divers

Acesta este sloganul campaniei naţionale desfăşurate de Patriarhia Română şi Jandarmeria Română, în perioada 23-27 mai a.c.

Timp de o săptămână, jandarmii brăileni vor dona sânge pe bază de voluntariat, la Centrul de Transfuzii Sanguine Brăila, strada Radu S. Campiniu, nr. 25, participând astfel la salvarea de vieţi şi la ajutorarea celor aflaţi în suferinţă.

Această campanie naţională are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuziile din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge şi  îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale.

Jandarmii brăileni au dat startul acestei campanii în această dimineaţă, în jurul orei 08.00, iar pe parcursul următoarelor zile speră că şi alte persoane se vor alătura acestui gest umanitar, care poate salva vieţi.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila s-a considerat întotdeauna parte integrantă a societăţii şi suntem convinşi că dincolo de statutul şi rolul profesional, ceea ce rămâne este omenia şi spiritul civic.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 23 Mai 2016, 20:17 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii