Brăileni cercetaţi penal pentru furt

De IPJ Braila 19 Ianuarie 2018, 20:34 Fapt divers

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un brăilean, în vârstă de 66 de ani, bănuit că, la data de 12 septembrie 2017, i-ar fi sustras unui bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Brăila, suma de 750 de lei din fanta de eliberare numerar a unui ATM.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana reclamantă a efectuat o operaţiune de retragere numerar la ATM-ul respectiv, însă, din cauza unei defecţiuni tehnice, nu i-a fost eliberată în acel moment suma solicitată, fapt pentru care aceasta nu a mai asteptat şi a plecat.
În urma acestuia, de pe trotuarul din zona ATM-ului s-a deplasat persoana bănuită, care, auzind zgomotul provocat de eliberarea sumei de bani, s-a apropiat de ATM-ul respectiv şi a sustras suma de 750 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi înapoiat persoanei reclamante.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat-o pe o brăileancă, în vârstă de 20 de ani, bănuită că, la data de  07.12.2017, în intervalul orar 17:00 – 23:10, i-ar fi sustras angajatei unui centru comercial din municipiu, în vârstă de 20 de ani, două inele din aur, cu greutatea totală de 8 gr, în valoare totală de 1.300 de lei, pe care aceasta le lăsase în vestiar.
Bijuteriile au fost recuperate şi predate persoanei reclamante, poliţiştii continuând cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 18.01.2018, ora 10:50, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Comunal  Zăvoaia au fost sesizaţi de catre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, despre faptul că, în noaptea de 17/18.01.2018, persoane necunoscute i-au sustras, din curtea locuinţei, 20 de baloţi de lucernă, în valoare de 260 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe doi localnici, cu vârste de 30 şi 34 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 19 Ianuarie 2018, 20:34 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii