Scoala altfel la Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati

De A.Frangu 14 Aprilie 2014, 14:25 Fapt divers
Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati au fost gazde ale elevilor Scolii Gimnaziale nr.1 Baleni iar cei din Sectorul Polititie de Frontiera Foltesti au primit vizita elevilori Scolii Gimnaziale nr.1 din comuna Tulucesti. Actiunile cu elevii au avut loc în cadrul proiectului „Scoala altfel –  Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, desfasurat la nivel national, în perioada 7 - 11 aprilie 2014 .

”În data de 08 aprilie a.c., Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati a fost gazda vizitei unui numar de 37 de elevi ai Scoala Gimnaziala nr.1 Baleni.
În zilele de 09 si 10 aprilie a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au primit vizita unui numar de 87 de elevi, clasele I – IV ai Scolii Gimnaziale nr.1 din comuna Tulucesti.
Cu aceasta ocazie politistii de frontiera ai celor doua structuri le-au explicat copiilor care sunt atributiile politistilor de frontiera si cum se munceste într-un punct de trecere a frontierei de stat.
Desi cei mici au fost încântati sa vada aparatele de termoviziune, si autospecialele de interventie, punctele de atractie au fost demonstratiile facute de câinii de serviciu, pe care la sfarsit i-au putut mangaia si fotografia” se precizeaza în comunicatul de presa al ITPF Iasi.

 

Autor A.Frangu 14 Aprilie 2014, 14:25 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii