Campionul național la șah al MAI s-a întâlnit cu marele campion Anatoli Karpov

De Redactia 25 Mai 2016, 10:28 Fapt divers

sah cu KarpovMarți, 24 mai a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa i-au urat bun venit în ţara noastră marelui campion mondial la şah Anatoli Karpov. Deşi nu este la prima vizită în România, el susţinând în trecut mai multe proiecte de promovare a şahului în ţara noastră, prezenţa campionului mondial în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a iscat emoţii vii, cu precădere mai tânărului şi mai puţin experimentatului, prin comparaţie, colegului nostru inspector principal de poliţie Ursan Cornel Marius.

Campion naţional la şah al Ministerului Afacerilor Interne, inspector principal de poliţie Ursan Cornel Marius, care împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru sportul minţii şi convingerea importanţei incontestabile a şahului în dezvoltarea copiilor, vădit emoţionat, a ţinut să-i facă o primire călduroasă marelui maestru rus, oferindu-i o revistă „Frontiera”, editată de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române şi o distincţie acordată de Corpul Naţional al Poliţiştilor.  Totodată cei doi campioni au făcut câteva mutări pe tabla de şah.

Fostul campion mondial, impresionat de primirea călduroasă făcută de şahistul Poliţiei de Frontieră, i-a înmânat colegului nostru o invitaţie oficială de a participa la simpozionul internaţional, pentru care a venit în România.
Marele campion mondial Anatoli Karpov va participa, în data de 24 mai  a.c., la Iași la simpozionul international ''Educație prin șah'', ce va fi organizat în Aula Universității Tehnice ''Gheorghe Asachi'' şi va avea ca temă ''Rolul șahului asupra educației școlarului''.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:              
Inspector de poliţie MIRICĂ IRINA

 

Autor Redactia 25 Mai 2016, 10:28 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii