Cu drujba la pescuit, furt de plop și salcie, activități depistate de jandarmi

De IJJ Braila 22 Ianuarie 2016, 15:10 Fapt divers

Joi, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, o patrulă din cadrul Detaşamentului 3 Oprişeneşti a depistat doi bărbaţi care aveau asupra lor o plasă de pescuit interzisă de lege. Jandarmii brăileni i-au depistat pe aceştia pe un câmp din apropierea unei amenajări piscicole, aflate în zona comunei Gradiştea, judeţul Brăila.

Asupra bărbaţilor, în vârstă de 36, respectiv 26 ani, domiciliaţi în comuna Gradiştea, membrii patrulei de jandarmerie au găsit o plasă monofilament în lungime de 62 m, dar şi o drujbă. Din verificările făcute, oamenii legii au constatat faptul că cei doi bărbaţi intenţionau să pescuiască la copcă în amenajarea piscicolă, unde urmau să taie gheaţa cu ajutorul drujbei găsite la ei.

Jandarmii le-au întocmit celor doi actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau utilizare a uneltelor de plasă monofilament.

*
Joi, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, jandarmii Detaşamentului 3 Oprişeneşti au surprins trei bărbaţi în timp ce transportau material lemnos, din specia plop şi salcie, fără a deţine documente legale care să ateste provenienţa acestuia.

Bărbaţii în cauză, cu vârste cuprinse între 24 şi 36 ani, domiciliaţi în comuna Tufeşti, judeţul Brăila, transportau materialul lemnos cu ajutorul a două atelaje hipo.

Jandarmii brăileni au procedat la ridicarea materialului lemnos în vederea continuării verificărilor, iar celor trei persoane le-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 22 Ianuarie 2016, 15:10 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii