Brăileni cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

De IPJ Braila 01 Octombrie 2019, 09:39 Fapt divers

În zilele de 28 şi 29 septembrie a.c., poliţiştii i-au identificat pe mai mulţi brăileni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 28 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Traian, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în aceeaşi zi, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, în imobilul unui consătean, în vârstă de 46 de ani, de unde ar fi sustras un telefon mobil. Prejudiciul a fost recuperat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
*
Tot în ziua de 28 septembrie a.c., în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către agentul de pază al unei societăţi comerciale, de pe raza municipiului, cu privire la faptul că o tânără ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului.

La faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe o minoră, în vârstă de 15 ani, din judeţul Vaslui, bănuită de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
*

În cursul zilei de ieri, 29 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei le-au identificat pe două tinere, cu vârste de 11, respectiv 25 de ani, ambele din localitatea Vişani, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 28.09.2019, cele două tinere ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui bătrân, în vârstă de 73 de ani, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras suma de 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

Autor IPJ Braila 01 Octombrie 2019, 09:39 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii