Înscris care atestă valabilitatea inspecției tehnice periodice, falsificat

De Redactia 29 Octombrie 2019, 15:08 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier au depistat la controlul de frontieră un bărbat care a prezentat la control, pentru autoturismul pe care îl conducea, un înscris care atestă valabilitatea inspecției tehnice periodice, ce s-a dovedit a fi falsificat.

În data de 26 octombrie 2019, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier  - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român N.O., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la termenul de valabilitate al inspecţiei tehnice periodice înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că data care atestă valabilitatea ITP-ului  a fost modificată, documentul fiind falsificat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Autor Redactia 29 Octombrie 2019, 15:08 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii