Ce mai găsesc polițiștii în torpedoul mașinii: cuțit de bucătărie

De IPJ Braila 09 Octombrie 2018, 18:36 Fapt divers

Azi-noapte, polițiștii brăileni au confiscat un cuțit de bucătărie, găsit în autoturismul unui tânăr de 26 de ani, pe care l-au oprit în trafic pe raza municipiului.

În data de 08.10.2018, ora 23:30, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, l-au oprit în trafic pe un brăilean de 26 de ani, în timp ce conduce un autoturism pe Calea Călărașilor.
        
Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, polițiștii au găsit în torpedoul vehiculului un cuțit de bucătărie, cu lama în lungime de 20 de cm.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că șoferul nu deține asigurare obligatorie tip RCA valabilă, fiind sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 132/2017, privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

Ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut acestuia certificatul de înmatriculare și i-au retras plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale mașinii.

Brăileanul a fost condus la sediul Poliției Municipiului, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase, iar obiectul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

 

Autor IPJ Braila 09 Octombrie 2018, 18:36 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii