Cercetați penal pentru conducere mașină sub influența băuturilor alcoolice și fără permis

De IPJ Braila 08 Octombrie 2019, 20:33 Fapt divers

Polițiștii brăileni l-au depistat în trafic pe un șofer în timp ce conducea o mașină, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 07.10.2019,  la ora 20:30, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Vădeni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
*

Tot ieri, la ora 21:40, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pe Șoseaua Focșani, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din satul Polizești, comuna Stăncuța, în timp ce conducea o mașină.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta are permisul de conducere reținut și nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

 

Autor IPJ Braila 08 Octombrie 2019, 20:33 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii