Brăileani identificaţi de poliţişti şi cercetaţi penal pentru furt

De IPJ Braila 30 Martie 2017, 09:20 Fapt divers

În urma cercetărilor efectuate, la data de 28 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, bănuit că, la data de 04.10.2016, în jurul orei 14:00, ar fi pătruns în curtea imobilului unui brăilean, în vârstă de 53 de ani, şi i-ar fi sustras bicicleta.
Prejudiciul, în valoare de 400 de lei, a fost recuperat, iar pe numele bărbatului se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit şi faptul că, la data 2 martie a.c., acesta ar fi distrus autoturismul unui brăilean, pe numele său fiind întocmit dosar penal şi pentru distrugere.
*

La data de 29 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Brăila, bănuit că, la data de 16.09.2016, în jurul orei 10:00, i-ar sustras unei brăilence telefonul mobil pe care aceasta îl lasase nesupravegheat pe o cutie cu cartofi, expusă spre comercializare în faţa unui magazin din municipiu.
Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt.

 

Autor IPJ Braila 30 Martie 2017, 09:20 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii