Percheziții în Brăila la persoane bănuite de proxenetism

De IPJ Braila 08 Decembrie 2016, 09:39 Fapt divers

Polițiștii din Brăila au efectuat 12 percheziții domiciliare la persoane bănuite de  proxenetism. Patru bărbați au fost reținuți, fiind ridicate aproape 400 de grame de aur, 5.000 de lei, 25.000 de euro și 2.850 de lire.

La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat 12 percheziţii domiciliare, în municipiul Brăila, la locuinţele a 9 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2011, persoanele vizate ar fi racolat, determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de persoane de sex feminin, în state ale Uniunii Europene, obţinând astfel foloase materiale substanţiale.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, aproximativ 400 de grame de bijuterii din aur, 25.000 de euro, 5.000 de lei şi 2.850 de lire.

Au fost puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru audieri.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, a 4 bărbați, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere legală.

Aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Autor IPJ Braila 08 Decembrie 2016, 09:39 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii