Polițiștii de imigrări brăileni au depistat cu ședere ilegală un bărbat din Republica Moldova

De IPJ Braila 01 Noiembrie 2019, 06:21 Fapt divers

Polițiștii de imigrări din Brăila au depistat cu ședere ilegală un bărbat de 26 de ani, din Republica Moldova. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment şi obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.
 
Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, la data de 30 octombrie a.c., un control cu forțe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În cadrul activităților intreprinse a fost depistat cu ședere ilegală, pe raza municipiului Brăila, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de imigrări au stabilit că acesta a intrat legal în România în baza convențiilor internaționale prin care se desființează unilateral regimul de vize și nu a părăsit teritoriul țării noastre în termen de 90 de zile.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească țara în termen de 15 zile și l-au sancționat contravențional cu avertisment.
 
Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale.

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEȚULUI BRĂILA    

 

Autor IPJ Braila 01 Noiembrie 2019, 06:21 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii