Politistii de frontiera galateni au depistat în trafic un autoturism radiat din circulatie

De A.Frangu 25 Februarie 2015, 15:02 Fapt divers

Cetăţeanul român Giusepe O., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, a fost depistat de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi conducând un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Germania, radiat din circulatie.

Acesta a fost depistat marti, 24 februarie 2015, la iesirea din municipiul Galati, când a fost oprit în trafic pentru control.

Având suspiciuni cu privire la înmatricularea autoturismului, politistii de frontiera au efectuat verificări specifice în urma cărora au constat că autoturismul Opel Vectra oprit pentru control figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile germane, din luna ianuarie 2013.

Cel în cauza, Giusepe O, a declarat ca a achizitionat autoturismul în luna iulie 2013 si nu avea cunostinta de faptul ca acesta era radiat din circulatie.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal conducătorului auto pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Autor A.Frangu 25 Februarie 2015, 15:02 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii