Poți fii polițist. Află mai multe despre admitere

De IPJ Braila 19 Octombrie 2019, 12:06 Fapt divers

Până la data de 15 noiembrie 2019, au loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Poți candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Până pe 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul I.P.J. Brăila, la secțiunea carieră – Admitere - Anunţ admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale I.G.P.R. - ianuarie 2020, la link-ul:

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-igpr-ianuarie-2020 .

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10-23 ianuarie 2020.

 

 

Autor IPJ Braila 19 Octombrie 2019, 12:06 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii