Polițiștii brăileni acționează zilnic pentru siguranța cetățenilor

De IPJ Braila 23 Martie 2017, 09:43 Fapt divers

Poliţiştii brăileni au acţionat, în cursul zilei de ieri, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de linişte şi siguranţă publică.

În ziua de 21 martie, poliţiştii au acţionat pe raza municipiului şi în judeţ, în pieţe şi unităţi tip cafe-bar şi pub, cu scopul de a menţine ordinea şi siguranţa publică, de a preveni faptele care aduc atingere convieţuirii sociale şi de a combate producerea accidentelor rutiere.

Totodată, aceştia au acţionat şi pe linia cunoaşterii populaţiei şi a modului în care aceasta respectă normele la regimul domicilierii.

Cu această ocazie, au fost contactaţi 11 administratori/preşedinţi ai asociaţiilor de proprietari şi verificate 72 de locuinţe.

De asemenea, poliţiştii de proximitate au purtat discuţii cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, legate de responsabilitatea întocmirii şi actualizării cărţilor de imobil. Acestora le-au fost prelucrate şi prevederile Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Poliţiştii au verificat 12 societăţi comerciale, au legitimat 117 persoane, au oprit în trafic 90 de autovehicule, au aplicat 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.500 de lei, şi au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere.

Dintre amenzile aplicate, 56 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 26 conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 8 la Legea 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinta şi actele de identitate ale cetăţenilor români, iar 3 la alte acte normative.

 

Autor IPJ Braila 23 Martie 2017, 09:43 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii