Doua accidente rutiere pe drumuri brăilene: doi accidentati si un deces

De IPJ Braila 25 Iunie 2015, 00:57 Fapt divers

În seara zilei de 23.06.2015, la ora 19:35, M.Chemal (62 de ani), din municipiul Constanţa, în timp ce conducea autospeciala, pe DJ 212, din direcţia Constanţa către Brăila, nu a adaptat viteza de mers într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către B.Marian (36 de ani), din comuna Berteştii de Jos.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor din autoturism, B.Dana (31 de ani) şi copilul de 3 ani, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


*
La ora 22:15, G.Ion (39 de ani), din comuna Zăvoaia, judeţul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, dinspre localitatea Albina către Vărsătura, l-a surprins şi accidentat pe T.Giorgică (57 de ani), din municipiul Brăila, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, din partea stângă a direcţiei de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea necropsiei, urmând să se stabilească dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii  de ucidere din culpă.   

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul   

 

Autor IPJ Braila 25 Iunie 2015, 00:57 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii