Jandarmii brăileni au descoperit două cazuri de pescuit ilegal

De IJJ Braila 05 Iulie 2019, 19:00 Fapt divers

Joi, 4 iulie, în jurul orei 13, un echipaj de jandarmi a depistat în zona staţiei de Epurare a Apelor Uzate Brăila două persoane de sex masculin, din care una cu o bicicletă, având pe portbagajul acesteia un sac de rafie. În urma controlului efectuat asupra sacului de rafie, al cărui proprietar este D.P. de 41 de ani din municipiul Brăila, a fost găsită o plasă de pescuit.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ deţinere sau folosire la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit neautorizate” , faptă prevăzută de articolul 64, litera I din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Totodată, în jurul orei 14, un alt echipaj de jandarmi a depistat în zona unui ponton de pe fluviul Dunărea, în amonte de restaurantul La Buni, o persoană de sex masculin care pescuia cu o unealtă de pescuit de tip năpatcă. Bărbatului, L.I. de 38 de ani din municipiul Brăila, i s-a întocmit proces-verbal de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ deţinere sau folosire la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit neautorizate”, faptă prevăzută de articolul 64, litera I din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

 

Autor IJJ Braila 05 Iulie 2019, 19:00 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii