Brăila | Pe Vadul Ghecetului conducea fără acte și beat

De IPJ Braila 02 Iunie 2020, 19:02 Fapt divers

Luni 1 iunie la ora 06:30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o mașină pe strada Vadul Ghecetului, din municipiu.Întrucât acesta emana halenă alcoolică polițiștii au procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, însă șoferul a refuzat.

Deoarece în timpul verificărilor bărbatul a devenit agresiv atât fizic, cât și verbal, polițiștii au folosit sprayul iritant-lacrimonegen, procedând, totodată, la încătușarea acestuia.Conducătorul auto a fost condus la spital unde, de asemenea, a refuzat să-i fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și refuzul de la prelevarea unor mostre biologice.

 

 

Autor IPJ Braila 02 Iunie 2020, 19:02 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii