Brăila | Depistați de Poliție și încarcerați

De IPJ Braila 24 Aprilie 2020, 15:47 Fapt divers

În ziua de 23 aprilie a.c., poliţiştii brăileni au desfăşurat o acţiune în vederea depistării persoanelor care se sustrag de la punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii și de arestare preventivă.

Astfel, aceștia l-au depistat, într-o clădire dezafectată, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, care era urmărit la nivel național.

La data de 14.04.2020, Judecătoria Brăila a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Tot ieri, polițiștii l-au depistat, pe raza municipiului, și pe un brăilean, în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis, la data de 23.04.2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 5 luni și 10 zile pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Acesta a fost încarcercerat de polițiști în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

 

 

Autor IPJ Braila 24 Aprilie 2020, 15:47 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii