ARESTAT PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ LA TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

De IPJ Braila 01 Aprilie 2020, 17:57 Fapt divers

La data de 30 martie a.c., poliÅ£iÅŸti din cadrul PoliÅ£iei Municipiului Brăila l-au identificat ÅŸi reÅ£inut pe un brăilean, bănuit de comiterea infracÅ£iunii de tentativă la tâlhărie calificată.

La data de 30.03.2020, poliÅ£iÅŸti din cadrul PoliÅ£iei Municipiului Brăila au fost sesizaÅ£i de către o femeie, în vârstă de 46 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, un bărbat ar fi ameninÅ£at-o cu un cuÅ£it ÅŸi a încercat să-i sustragă telefonul mobil.
PoliÅ£iÅŸtii s-au deplasat imediat la faÅ£a locului unde l-au depistat ÅŸi identificat pe un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Brăila, acesta fiind condus la sediul poliÅ£iei în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal pentru săvârÅŸirea infracÅ£iunii de tentativă la tâlhărie calificată, totodată, acesta fiind ÅŸi sacÅ£ionat contravenÅ£ional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei conform O.M. nr.3/2020.

PoliÅ£iÅŸtii l-au reÅ£inut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat instanÅ£ei, aceasta dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de ReÅ£inere ÅŸi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de PoliÅ£ie JudeÅ£ean Brăila.

 

Autor IPJ Braila 01 Aprilie 2020, 17:57 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii