4000 de țigarete de contrabandă descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Galați - rutier

De Redactia 06 Februarie 2018, 18:16 Fapt divers

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi –rutier, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit mii de ţigarete de contrabandă pe care un cetăţean ucrainean încerca să le introducă ilegal în ţară, ascunse în capitonajul portbagajului autoturismului pe care îl conducea.

În ziua de 05 februarie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul ucrainean Yevhem H., în vârstă de 24 de ani.

În baza unor informaţii, echipa comună a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care a fost descoperită, ascunsă în capitonajul portbagajului, partea stânga a autoturismului, cantitatea de 4.000 de ţigarete, diferite mărci.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 2.400 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în cuantum de 5.000 lei.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi
Comisar de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA

 

Autor Redactia 06 Februarie 2018, 18:16 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii