Romania pe drumul sangelui si al lacrimilor

De Virgil Andronescu 30 Iulie 2019, 21:05 Editorial

Cu ceva timp in urma, tovarasul Dragnea ne-a invitat la un referendul pe o falsa tema. Ne spunea ca vor veni homosexualii si ne vor rapi copiii, in timp ce el si gasca lui de infractori distrugea justitia, economia si poporul. In tot acest timp, infractorul Dragnea cerea iertare in numele poporului tuturor infractorilor din puscarii si din libertate. Multumita oamenilor cu cap din tara asta, referendumul nu a reusit! Individul Dragnea a mers la puscarie iar Romania a ramas condusa de aceeasi gasca de inculti si infractori.

Ei, iata in ce hal am ajuns si cine rapeste copiii, cine-i violeaza si cine-i traficheaza! Nici inainte si nici dupa batjocoritorul referendum nu ne-au invadat si atacat homosexualii, gay ori lesbienele, ci statul paralel condus de Liviu Dragnea. Nu sunt nici suporterul si nici dusmanul acestora, ei sunt cu viata lor. Infractorii pe care ticalosul Dragnea ii apara de justitie, de fapt aparandu-e numai si numai pe el, racnind ca fiara impotriva S.R.I.-ului si a Protocoalelor acestuia cu justitia, politia, s.a.m.d.

Asta-i statul roman, macelarit, asta-i poporul roman prostit si batjocorit de PSD-ul condus de Dragnea! Mai nou, madam Dancila, urmasa lui Dragnea are tuopeul de a cere un referendum pentru marirea pedepselor pentru violatori, pedofili si criminali, desi constitutional nu intra in atributiunile ei de a propune asa ceva. Si, in tot acest timp, haosul in statul roman se adanceste tot mai mult.

 

 

Autor Virgil Andronescu 30 Iulie 2019, 21:05 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii