Primăria Brăila începutul sfârşitului

De Frimu Ghinea 09 Februarie 2016, 14:50 Editorial

Arestarea primarului Aurel Simionescu este doar începtul curăţeniei în Primăria Brăila. Personajul a fost ordonatorul de credite, cel care acoperă ca o căciulă totul. Sub el se găsesc şi alte nume care deja se află în vizorul DNA. Nu poti face o fraudă de o asemenea proporţie, milioane de euro, doar de cu un singur om. Simionescu este doar vârful icebergului şi într-un fel este bine pentru el indiferent ce declară avocatul său publicului.

Are timp să verse.Pentru el nu e ceva nou deoarece a deprins acest procedeu de pe vremea când era un umil şef de UTC care dorea să devină prim. Şi astfel va beneficia de o reducere a pedepsei pentru că se poate considera că a cooperat cu autorităţile pentru dezvăluirea întregului caz! Şi cine nu ştie mai bine iţele decât ăla care a semnat ca primaru?

Freamătul care a cuprins Primăria Brăila se va linişti doar când o a doua serie de băieţi plantaţi acolo de maşinăria de partid vor fi săltaţi. Partidul va încerca să le ţină spatele. Da, dar cred că deja "tovarăşul Simi" a terminat de scris vreo două topuri de hârtie cu denunţuri. Aşa cum observa pe bună dreptate şi avocatul ex-primarului "Asta e viaţa!".

 

Autor Frimu Ghinea 09 Februarie 2016, 14:50 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii