Clienții Orange PrePay pot dona net Școlii Gimnaziale din comuna Dudești

De Mihai Vintilă 05 Septembrie 2019, 22:04 Economia Brailei

Școala Gimnazială din comuna Dudești, județul Brăila, se află printre cele 20 de școli rurale care pot primi trafic de internet.Accesând contul My Orange, clienţii PrePay au posibilitatea să ofere 2, 5 sau 10GB, din beneficiile de internet disponibile.

Noua promoţie Orange le oferă clienţilor PrePay posibilitatea să se implice activ în facilitarea accesului la internet pentru elevii care învață în școlile din mediul rural, dar şi  să fie recompensaţi cu zeci de giga de internet bonus. Astfel, în perioada 4 septembrie – 4 noiembrie  2019, clienţii Orange PrePay care activează o opţiune de minimum 5 euro credit primesc 50 GB internet bonus.

Clienții se alătură astfel inițiativelor Orange pentru digitalizare și pot contribui în mod direct la reducerea decalajului digital dintre școlile din mediul urban și cele din mediul rural din România. Orange va dota aceste şcoli cu echipamentele necesare, iar internetul dăruit de către clienţi va permite profesorilor şi elevilor din cele 20 de şcoli selectate să se bucure de acces la informaţii şi de o mai bună experiență educațională, cu ajutorul tehnologiei.

În plus, clienţii PrePay care oferă internet şcolilor accesând contul My Orange primesc până la 60 de zile de extra-valabilitate pentru bonusul de 50 GB.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 05 Septembrie 2019, 22:04 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii