APIA Brăila reamintește că cererile unice de plată se depun în intervalul 1 martie – 15 mai 2018

De Redactia 13 Aprilie 2018, 10:56 Economia Brailei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Județean Brăila reamintește beneficiarilor schemelor de sprijin sector vegetal și zootehnic că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2018 privind stabilirea modalităţii de coordonare a implementării schemelor de plăţi directe şi a Ajutoarelor Naţionale Tranzitorii care se aplică în agricultură, la nivelul MADR şi al APIA, cererile unice de plată se depun în intervalul 1 martie – 15 mai 2018.

Fermierii vor depune o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite.

În cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrul județean Braila al APIA, iar în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018, rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite.

 

 

Autor Redactia 13 Aprilie 2018, 10:56 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii