APIA Brăila | reamintește beneficiarilor schemelor de sprijin sector vegetal și zootehnic că a fost aprobată primirea cererilor unice de plată aferente

De Comunicat 22 Aprilie 2020, 18:28 Economia Brailei

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Județean Brăila reamintește beneficiarilor schemelor de sprijin sector vegetal și zootehnic că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr.89/03.04.2020, începând cu data de 06 aprilie 2020, a fost aprobată primirea cererilor unice de plată aferente Campaniei 2020 prin utilizarea aplicației IPA online, a mijloacelor electronice de comunicații și a sistemului IACS.
Până la acest moment, la nivelul APIA Centrul Județean Brăila, au depus cereri 3922 de beneficiari din 13571 fermieri programați.

Precizăm că, pentru a veni în sprijinul fermierilor și pentru a asigura completitudinea cererilor de plată depuse, APIA -Centrul Județean Brăila a solicitat sprijinul tuturor primăriilor, în sensul eliberării în format electronic a documentelor care atestă utilizarea terenului și trimiterii acestora online către APIA Brăila, pe baza solicitărilor transmise în prealabil de centrul județean.

Având în vedere că termenul limită pentru depunerea cererilor este 15 iunie 2020, conform Regulamentului (UE) nr. 2020/501 AL COMISIEI din 6 aprilie 2020 de derogare de la Regulamentul de punere în aplicare (UE) nr. 809/2014 în ceea ce privește data finală de depunere a cererii unice, a cererilor de ajutor sau a cererilor de plată, data finală pentru notificarea modificărilor aduse cererii unice sau cererii de plată și data finală pentru cererile de alocare a drepturilor la plată sau de creștere a valorii drepturilor la plată în cadrul schemei de plată de bază pentru anul 2020, îndemnăm toti fermierii să contacteze responsabilii de dosar de la centrele locale și județean, care îi vor sprijini pe deplin să finalizeze procesul de depunere electronică.

 

 

Autor Comunicat 22 Aprilie 2020, 18:28 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii