Invitație la teatru: „Expresul de ora 25” cu Trupa ”Ambițioșii”

De Alexandrina Iordache 19 Octombrie 2015, 11:20 Cultura Brailei

afis teatruMiercuri, 21 octombrie 2015, ora 12.00, la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” din Brăila, sala ”Fănuș Neagu” (etaj 3), are loc spectacolul de teatru „Expresul de ora 25” de Florentina - Loredana Dalian, regia Eduard Claudiu Brăileanu.  Spectacolul este susținut de trupa de seniori ”Ambițioșii” care funcționează în cadrul bibliotecii.

Spectacolul are următoarea distribuție: Mihai Simion, Eduard Claudiu Brăileanu, Maria Spătaru, Mariana Isim, Spirache Drăgulin, Nicu Matei, Viorica Novac, Silvia Hoisan.

Trupa de seniori „Ambițioșii” are 10 membri, este coordonată de Eduard Claudiu Brăileanu si funcționează în cadrul bibliotecii din anul 2010. A susținut numeroase spectacole în țară, iar anul 2014 a participat la Festivalului de teatru ”Mereu tânăr” din Craiova cu spectacolul "Certificatul", o adaptare după Venerus Constantin Popa.

„Satisfacţia noastră profesională este cu atât mai mare cu cât alte biblioteci judeţene din ţară au preluat modelul nostru, de a organiza trupe de teatru pentru seniori” – a spus dr. Eduard Claudiu Brăileanu, coordonatorul trupei „Ambiţioşii”.

Intrarea este liberă.

 

Autor Alexandrina Iordache 19 Octombrie 2015, 11:20 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii