Steaua fără nume la Casa Goangă

De A.Frangu 19 Martie 2018, 20:55 Cultura Brailei

afis spectacolMiercuri, 21 martie 2018, de la ora 18.00, în mansarda Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă, Piața Poligon rn. 2, Brăila, sunteți invitați să vizionați „Steaua fără nume”, piesă a scriitorului brăilean Mihail Sebastian.

Piesa este pusă în scenă de tinerii Cercului de teatru al Casei de Cultură, sub bagheta regizorală a Cătălinei Nedelea, actrițaTeatrului Maria Filotti.

Distribuția:

Iulian Mihăilă, Ana Maria Ason, Bogdan Alexandru Ciurea, David Cristian Sigmund, Corina Andreea Preda, Denisa Andreea Gagu, Sara Maria Oncioiu, Ana Maria Vasile și Răzvan Marcu Andre.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Ludik Art, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Brăila.

„Vorbim de un eveniment cultural și de o grupă de adolescenți cu profil real, însetați de cunoaștere și povești. Ei sunt cei care se vor bucura de aplauzele noastre și ne vor încânta cu această minunată piesă de teatru. Steaua Fără Nume, de Mihail Sebastian, este o piesă de teatru spumoasă, comedie plină de intimitate, poezie, nostalgie. O poveste de dragoste, aidoma unei explozii cosmice, scutură din temelii universul micii urbe și va fi pusă în scenă de sclipitorii noștri adolescenți”, este declarația-invitație a actriței Cătălina Nedelea, totodată fondatoarea Ludik Art.

 

Autor A.Frangu 19 Martie 2018, 20:55 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii