Povesti de familie, Bagheta magica si Fidelitate la Teatrul Maria Filotti

De Alexandrina Iordache 07 Octombrie 2014, 21:34 Cultura Brailei
Sâmbata, 11 octombrie 2014, orele 18.00, la Sala Studio a Teatrului Maria Filotti se joaca spectacolul “Povesti de familie'' de Biljana Srbljanovic, regia Vlad Cristache, scenografia Gheorghe Mosorescu. Spectacol de referinta al Teatrului Maria Filotti, realizat în 2011, ”Povesti de familie” a participat la Festivalul National de Teatru, editia 2012. În distributie:  Emilia Mocanu, Alexandra Salceanu, Ionut Visan si Silviu Debu. Scenografia spectacolului, inspirat aleasa de Gheorghe Mosorescu, nuanteaza maiastru ideea regizorala.

Duminica 12 octombrie, la Sala Studio, de la ora 12.00, la Teatrul Maria Filotti Braila poate fi vizionat spectacolul de magie ”Bagheta magica”, realizat de actorul magician Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie din România. Din distributia spectacolului fac parte actorii: Adrian Stefan - magicianul, Narcisa Novac - printesa si Corina Bors - asistenta magicianului.

Spectacolul este o premiera nationala si se adreseaza în egala masura publicului tânar, dar si celui adult dornic si deschis la povesti si miracole.

Tot duminica, 12 octombrie 2014, la Sala Studio, de la 18.00, are loc cea de a IX-a editie a proiectului TMF Independent. La aceasta editie speciala Teatrul ACT din Bucuresti prezinta piesa „Fidelitate”, piesa scrisa de Chazz Palminteri si regizata de Dragos Câmpan. Distributia: Adelaida Zamfira, Gheorghe Ifrim si Florin Busuioc.

 

Autor Alexandrina Iordache 07 Octombrie 2014, 21:34 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii