„Preșul” de Ion Băieșu la Casa Goangă

De Redactia 21 Noiembrie 2018, 14:28 Cultura Brailei

afisAsociaţia Culturală Ludik Art, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Brăila, vă invită, miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 18.00, în mansarda Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă, să vizionați piesa Preșul, de Ion Băieșu, un spectacol realizat de actrița Cătălina Nedelea cu tinerii Cercului de teatru al Casei de Cultură.

“Am scris această piesă pentru a-i face pe oameni să râdă, afirma Băieșu la nașterea textului. Pieasa plină de umor e despre omul de ieri, omul de azi, despre traiul în común la bloc și relațiile între vecini. Spectacolul este o oglindă a vieții noastre, fără a fi încadrată într-un timp anume, tóate lucrurile dovedind că omul nu se schimbă”, spune actrița Cătălina Nedelea, adăugând că “trupa de adolescenți vă așteaptă cu emoție să râdem împreună!”

Din distribuție fac parte tinerii David Sigmund, Ana Maria Vasile, Costa Panait, Corina Preda, Buracioc Cristian, Claudia Hatos, Andreea Caraua, Alexandru Bobocea, Denisa Gagu, Anamaria Ason, Dicianu Maria și Gheorghiță Andrei.

Manager
Emanoil Ciucașu

 

Autor Redactia 21 Noiembrie 2018, 14:28 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii