Noaptea Cercului de folk la Casa Goangă

De Redactia 27 Decembrie 2018, 18:35 Cultura Brailei

Noapte plină, mâine, 28 decembrie 2018, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă, cu cântec, joc și…carte bună! Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit încă o Noapte a Cercului de folk, la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor.

Începând cu ora 20.00, timp de aproape 12 ore, tinerii participanți vor cânta colinde și cântece de iarnă (la chitară, în principal, dar sunt permise și alte instrumente, precum tamburinele sau zurgălăii), vor prezenta/propune cărți (fiecare participant propune o carte preferată/deosebită pentru el și citește un fragment pe care îl consideră reprezentativ), vor avea loc recitaluri individuale sau de grup (cei care stăpânesc chitara/arta cântului și îndrăznesc să împărtășească cu ceilalți bucuria de a cânta vor susține un recital singur sau cu un prieten drag) și, nu în ultimul rând, va fi vizionat un film artistic.

Așadar, fără computere, tablete sau smartphone-uri, folosind ca liant arta, se va socializa clasic, se vor lega noi prietenii sau se vor betona cele deja existente.

Manager
Emanoil CIUCAŞU

 

Autor Redactia 27 Decembrie 2018, 18:35 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii