“Micii Poznași” în spectacol

De Redactia 10 Mai 2017, 09:11 Cultura Brailei

Trupa de teatru „Micii Poznași” din cadrul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila îi invită pe puștii de la Grădinița „Palatul de Cleștar” la o reprezentație de excepție, luni, 15 mai 2017, de la ora 11.00. Datorită succesului pe care spectacolul „Să (ne) jucăm cu… clasicii” l-a avut la bibliotecă la premiera din martie, când trupa a împlinit 3 ani de la înființare, micii actori se pregătesc să reia această punere în scenă.

Magda Andrei, Tudor Andrei, Daria Stanciu, Alexandra Bunea, Natalia Hariga, Daria Bichescu, Robert Constantinescu, Maria Ilicea, Bianca Ilicea, Marian Buzea, Irina Uncescu, Roxana Vlad și Alexia Ilie, alături de cei doi actori voluntari, Ioana Zărnescu și Dan Mecu, coordonatorii trupei, au pregătit fragmente din piesele: “Gaițele” de Al. Chirițescu, „Chirițele” de V. Alecsandri, „Mitică” și „Căldură mare” de I. L. Caragiale.

Pasiunea pentru teatru a micilor actori este demonstrată și de faptul că trei membri ai trupei – Roxana Dan, Bianca Ilicea și Daria Stanciu – au participat, luni, 8 mai 2017, la concursul “Carnavalul personajelor literare”, organizat de Colegiul Național „Ana Aslan” și Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

Vă reamintim că trupa de teatru „Micii Poznași” a luat ființă în 2014, micuții fiind coordonați de cei doi actori inimoși care le îndrumă cu răbdare primii pași în lumea teatrului, stimulându-le creativitatea, spiritul de echipă și aptitudinile de prezentare și interpretare. În cei trei ani de existență trupa a susținut reprezentații pe scena Festivalului de teatru și dans pentru copii din Tulcea (2016), precum și pe alte scene brăilene.

 

Autor Redactia 10 Mai 2017, 09:11 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii