Maratonul Poveștilor la biblioteci

De Redactia 01 Iunie 2021, 12:05 Cultura Brailei

maratonul povestilor

Ziua Internațională a Copilului este în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici, dar și pentru cei care îi iubesc, ocrotesc și le educă mintea și sufletul. În 2021 se împlinesc 71 de ani de când această zi se sărbătorește în România, fiind cel mai frumos timp dăruit copiilor noștri de părinți, bunici, dar și de noi, bibliotecarii. Cu acest prilej, ne dorim să sărbătorim copilăria (re)descoperind farmecul poveștilor citite împreună cu voce tare.

71 de bibliotecari din 22 de județe ale României și 14 raioane din Republica Moldova vor sărbători altfel această zi, citindu-le celor mici și celor mari povești frumoase, într-un Maraton de lectură, timp de 8 ore.

Evenimentul se va transmite LIVE, pe Facebook, joi, 3 iunie 2021, începând cu ora 10.00. Pentru a vă conecta trebuie doar să dați like Paginii proiectului „Maratonul de povești" și să vă alăturați (nouă): https://www.facebook.com/Maratonuldepovesti/

Din partea Bibliotecii Județene Brăila vor citi povești bibliotecarele Camelia Aurelia Cherciu și Doinița Stanciu, iar de la Biblioteca Comunală Unirea (jud. Brăila) va citi Viorica Mocanu.

Proiectul se desfășoară cu susținerea partenerilor: Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Asociația Bibliotecarilor din România, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Centrul de Excelență pentru copii și tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu" Brașov.

 

 

Autor Redactia 01 Iunie 2021, 12:05 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii