Maratonul Cercului de folk la Casa Goangă

De Redactia 20 Aprilie 2017, 09:14 Cultura Brailei

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă este marathon, dar nimeni nu aleargă, toată lumea cântă, citește, recită și ascultă vinyl-uri! Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit Maratonul Cercului de folk, la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor. Cursa începe la ora 13.00 și se termină la ora 20.00, cu un program lejer care, deși include multe activități, nu-i va plictisi pe participanți și toți vor reuși să treacă linia de sosire neepuizați.

Pe parcursul celor șapte ore, tineri și tinere, cu chitară sau fără, vor cânta, singuri sau în grup, muzica sufletului lor, Folk. Aceeași tineri, băieți și fete, vor citi și comenta, după înțelesul fiecăruia, din celebra carte Micul Prinț scrisă de Antoine de Saint-Exupéry.

În final, un dispozitiv de mult uitat și căzut în desuetudine, pick-up-ul, va fi din nou în prim plan. Tinerii participanți vor lăsa deoparte smartphon-urile și tabletele cu mp3-uri și vor propune spre ascultare grupuri și soliști din perioada în care înregistrările muzicale se efectuau pe discuri de vinyl pe 33 și 45 de turații.

Director
Emanoil CIUCAŞU

 

Autor Redactia 20 Aprilie 2017, 09:14 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii