”În lumea cărților” - Club destinat tinerilor la Biblioteca Județeană Brăila

De A.Frangu 13 Ianuarie 2016, 15:33 Cultura Brailei

”In lumea cărților” se numește noul club destinat tinerilor din Brăila, cu vârste între 11 și 18 ani, care va funcționa în cadrul Bibliotecii Județene “Panait Istrati” din Brăila, Piața Poligon nr. 4. După cum informează biblioteca printr-un comunicat de presă semnat de Laura Caplea, purtător de cuvânt, “În lumea cărților este un club de lectură adresat celor care vor să descopere textele literare și din perspectiva celorlalți, împărtășind păreri și viziuni.

Membrii clubului se vor întruni o dată pe lună pentru a dezbate cărțile propuse, altele decât cele din programa școlară. Ocazional, organizatorii își propun în cadrul acestui club și realizarea unor ateliere de scriere creativă coordonate de autori consacrați”.

Doritorii, tineri cu vârste între 11 și 18 ani, se pot înscrie la sediul Bibliotecii, Piața Poligon, nr. 4, biroul de înscrieri, până pe data de 27 ianuarie 2016. După această dată, cei înscriși, vor fi contactați telefonic pentru stabilirea datei când va avea loc prima întâlnire a membrilor clubului.

 

Autor A.Frangu 13 Ianuarie 2016, 15:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii