Lansare de carte: “Soldatul între nuia și glonț. Pedepse aplicabile militarilor în armate moderne și postmoderne”, autor Dănel Cristinel Sarău

De Alexandrina Iordache 19 Ianuarie 2018, 20:56 Cultura Brailei

afis lansareMarți, 23 ianuarie 2018, ora 17.00, în sala “Fănuș Neagu”, et.3, la sediul Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila din Piața Poligon nr.4, are loc lansarea cărții “Soldatul între nuia și glonț. Pedepse aplicabile militarilor în armate moderne și postmoderne”, autor Dănel Cristinel Sarău, carte apărută la  București, în 2017, la Editura Centrului tehnic - editorial al armatei. Este o lucrare care se adresează juriștilor și militarilor, precum și publicului larg interesat de istoria militară a României.

Cartea ”este izvorâtă din pasiunea autorului pentru istorie și cele două profesii pe care le-a îmbrățișat succesiv: una fiind slujirea unui drapel și cealaltă aflându-se sub semnul balanței. Pornind din colbul arhivelor și oprindu-se cu analiza la ultimele reglementări ale domeniului, cartea poate constitui un bun instrument de lucru pentru educația juridică a militarilor, precum și o interesantă lectură pentru orice cititor” - prof. univ. dr. Eugen Bădălan.

Prezintă: prof. univ. dr. Eugen Bădălan și Viorel Vasile, judecător.
Eveniment moderat de  Dragoș Adrian Neagu, directorul Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” Brăila

 

Autor Alexandrina Iordache 19 Ianuarie 2018, 20:56 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii