Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila: Întâlnire cu Romeo Crețu - trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut şi autor de cărți motivaționale

De Redactia 19 Ianuarie 2018, 20:46 Cultura Brailei

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila invită publicul interesat de dezvoltare personală luni, 22 ianuarie 2018, ora 16.00, în Sala „Fănuș Neagu”, et.3, la Întâlnirea cu Romeo Crețu - trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut şi autor de cărți motivaționale.

Evenimentul se desfășoară în cadrul work-shop-urilor de dezvoltare personală pentru adolescenți denumite generic „Școala Silviei”, susținute gratuit de Silvia Albu, formator. Deja se împlinește 1 an de când biblioteca găzduiește „Școala Silviei” și tot mai mulți tineri sunt interesați de arta de a trăi frumos și de a afla noi modalități de gestionare a provocărilor personale și profesionale.

Romeo Crețu a publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației și este autorul a două cărți inspiraționale: ”Viața merită trăită!” și ”Gânduri primite și trimise mai departe”. De 10 ani este trainer, dezvoltând și susținând programe interactive pentru sute de oameni anual. De peste 3 ani este Training Manager în programele de dezvoltare personală Bootcamp University, iar din anul 2000 este profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Prezintă: Silvia Albu.
Intrarea liberă!

 

Autor Redactia 19 Ianuarie 2018, 20:46 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii