Premiera comediei „Insomniacii” la Palatul Lyra

De A.Frangu 10 Iunie 2019, 23:33 Cultura Brailei

afisMarți, 11 iunie 2019, ora 20:00 la Palatul Lyra din Brăila are loc premiera comediei „Insomniacii”, text Mimi Brănescu, regia: L.Doni, Ghe. Ifrim și M. Chivu, lumini: Costel Dobrescu, sunet: Eugenia Dobrescu.

Prețul unui bilet: 80 lei. Biletele se găsesc Palatul ”Lyra” Str. Cojocari, Nr. 21, de luni până vineri între orele 16:00 - 20:00.
Relații suplimentare și rezervări la tel:   0787 81 70 63.

O comedie savuroasă despre ocupaţiile absurde ale celor care suferă de insomnie incurabilă, despre oameni rătăcind în absurd care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.

Trei nebuni care se întâlnesc noaptea în parc, pentru că la fel ca mulţi dintre noi, suferă de insomnie. Dorinţa ieşirii din anonimat, din banalitatea vieţii şi a condiţiei umane dramatice, îi conduce la o serie de aberaţii născute din gânduri revelatoare şi rătăciri
în absurd, într-un dialog amuzant despre... povestea lui Harap-Alb, extratereştri, oameni-păianjeni, descoperiri şi alte asemenea.

Spectacolul este demonstrația perfectă a faptului că, în mișcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de
situație.

O comedie nebună cu și despre nebuni și nebunie.

 

Autor A.Frangu 10 Iunie 2019, 23:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii