Folk de Seară la Casa memoriala Petre Stefănescu-Goangă

De Alexandrina Iordache 08 Octombrie 2015, 08:30 Cultura Brailei

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, de la ora 17:30,  în sala mare a Casei Memoriale „Petre Ştefănescu-Goangă”, din Brăila, Piaţa Poligon nr. 2, are loc un recital de muzică folk oferit de membrii grupului „Generaţii”, coordonator: prof. Dumitru Popescu.

Recitalul a fi susținut de: Marina Grama, Teodor Șcheaua, Bianca Frîncu, Nicu Grama, Elena Marina, Leonard Dafinoiu, Bianca Chiburță, Dragoș Țuțulan, Ramona Bivoleanu și Adelina Mihai.

”Creat din dorinţa de a promova şi perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă, evenimentul se doreşte a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generaţii întregi. Astfel, cu o notă personală adăugată fiecărui cântec, generaţii mai mici sau mai mari de folk-işti vor susţine un recital cu piese mai vechi sau mai noi din folk-ul autentic autohton sau internaţional.

Grupul folk „Generaţii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998. Grupul este constituit din copii şi tineri cu vârste cuprinse între 8 şi 30 de ani, toţi membri ai Cercului de Chitară ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei culturale, motivaţia lor principală fiind bucuria de a cânta şi de a fi împreună. Motto-ul grupului este: „Să ne bucurăm!”… - Emanoil Ciucașu, Manager, Casa de Cultură a Municipiului Brăila

 

Autor Alexandrina Iordache 08 Octombrie 2015, 08:30 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii