”Creanga si copiii” la Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” Braila

De Alexandrina Iordache 16 Februarie 2015, 17:12 Cultura Brailei

afis expozitieMiercuri, 18 februarie 2015, de la ora 13.00, la Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” din Braila, Piata Poligon nr. 4, are loc activitatea "Creanga si copiii" dedicata marelui povestitor al literaturii române Ion Creanga. Evenimentul este organizat de Sectia pentru Copii.Ludoteca a Bibliotecii Judetene "Panait Istrati" Braila în parteneriat cu Scoala Gimnaziala "Ion Creanga" si este inclus în proiectul educational judetean "Prietenia - cea mai frumoasa floare", initiat de prof. înv. primar Mariana Mangiurea.

Scolile partenere în proiectul educational "Prietenia - cea mai frumoasa floare" sunt: Scoala Gimnaziala Ion Creanga, Scoala Gimnaziala Vasile Alecsandri, Colegiul National Ana Aslan, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu si Scoala Gimnaziala Chiscani.

In deschiderea evenimentului bibliotecara Doina Stanciu va prezenta viata si opera marelui povestitor Ion Creanga. Va urma apoi un concurs literar cu premii la care vor participa elevii de la scolile partenere în proiect.

Cu acest prilej se organizeaza doua expozitii: una documentara de carte ”Ion Creanga” si una de compozitii artistico-plastice realizate de elevii scolilor participante la proiect.

 

Autor Alexandrina Iordache 16 Februarie 2015, 17:12 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii