Biblioteca Judeteana Panait Istrati a deschis publicului noul sau sediu

De Mihai Vintilă 13 Septembrie 2013, 00:45 Cultura Brailei


Intr-o atmosfera plina de emotie s-a deschis noul sediu al Bibliotecii Judetene Panait Istrati Braila. Dupa o investitie de 5 milioane de euro nou sediu miltifunctional din strada Poligon nr 4 va oferi publicului un acces mai facil atat la colectii cat si la serviciile conexe precum internetul.

La inaugurarea de joi 12 septembrie au participat oficialitati locale si de la Bucuresti. Au fost pretenti si au tinut alocutiuni dl Dragos Neagu directorul institutiei, dl Gheorghe Bunea Stancu - Presedintele CJ Braila , primarul Brailei Aurel Simionescu precum si invitati.

Cu aceasta ocazie a fost transmis si salutul Bibliotecii Nationale si a Bibliotecii Academiei Romane insotite si de donatii.



Numerosul public a fost invitat in holul institutiei unde caricarutistul si omul de spirit Costel Patrascan a tinut o prezentare care a descretit fruntile. S-a baut sampanie si s-a discutat despre rolul institutiei bibliotecii in braila si nu numai.

Felicitari si din partea noastra si asteptam cat mai multi braileni la noul sediu pentru ca ofera este cu adevarat la nivel european.

 

Autor Mihai Vintilă 13 Septembrie 2013, 00:45 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii