Anotimpurile iubirii - Lansare de carte la Muzeul Brailei

De A.Frangu 26 Martie 2015, 22:33 Cultura Brailei

invitatie lansare carteSâmbătă, 28 martie 2015, ora 16,30, la Muzeul Brailei ”Carol I”, Piata Traian nr. 3, are loc lansarea volumului de poezie ”Anotimpurile iubirii", autor Ciprian Buzoianu, volum aparut la Editura Transilvania în 2014. Desenele volumului sunt semnate de Raluca Spataru, artist vizual.

Lansarea de carte va fi însotita de un moment de recitare de poezii din volum sustinut de poestul Ciprian Buzoianu, un recital de jazz cu band-ul "Moonlight Shadows" - compus din Cornelia Buzoianu, Crin Grigore şi Cristian Cazan. In cadrul evenimentului vor avea loc proiectii video cu desenele ce ilustreaza cartea, desene realizate de artistul vizual Raluca Spataru.

Evenimentul este organizat de Secţia Artă a Muzeului Brăilei “Carol I” si face parte din programul "Brăila înseamnă acasă" şi este coordonat de Cornelia Buzoianu.

Câteva date despre autor, artistul vizual si ”Trio Moonlight Shadow“ prezentate de Muzeul Brailei:

Teatrolog, scenarist şi traducător, Ciprian Buzoianu (n. 1975, Brăila), absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în anul 2004, este cunoscut publicului autohton prin bogata sa activitate ca jurnalist şi manager cultural, fiind implicat, printre altele, în organizarea Festivalului "Zile şi Nopţi de Teatru" din Brăila.

Raluca Spătaru (n. 1977, Brăila) a absolvit Facultatea de Arte Decorative şi Design, secţia Artă Monumentală, în 2003, şi un Masterat în Arte Vizuale în 2005, ambele la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. Lucrările sale de pictură şi grafică au fost incluse în expoziţii colective din ţară şi din străinătate, iar scurtmetrajele de animaţie au impresionat juriile competiţiilor internaţionale de artă video, la care a participat, prin subtilitatea lor vizuală şi conceptuală.

Invitatul special este “rafinatul Trio Moonlight Shadow“, nominalizat la Gala Premiilor Jazz pe 2014, categoria “Revelaţia anului”, ce va avea loc pe 5 aprilie la Bucureşti.

 

Autor A.Frangu 26 Martie 2015, 22:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii