Un om la locul lui - filmul brăileanului Hadrian Marcu va avea o proiecție specială la Cinefeel

De Mihai Vintilă 20 Noiembrie 2018, 17:19 Cultura Brailei

un om la locul lui la Braila

“Un om la locul lui”, filmul de debut în lungmetraj al regizorului brăilean Hadrian Marcu, va avea o proiecție specială la BRĂILA. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 19, la Cinefeel (Piața Traian), în prezența regizorului Hadrian Marcu și directorului de imagine Adrian Silișteanu.

„În mod instinctiv, oamenii caută afecțiune dar afecțiunea vine la pachet cu o altă persoană, ceea ce poate face situația complicată. Câteodată e de preferat singurătatea dar aceasta nu este o opțiune pe termen lung. Această contradicție creează pentru unii dintre noi o permanentă stare de conflict. Filmul încearcă să redea lupta interioară a unui bărbat și eșecul acestuia de a se înțelege pe sine. Eșecul de a evolua pe plan personal și degradarea cauzată de repetarea inconștientă a greșelilor.”, spune regizorul Hadrian Marcu.

“Un om la locului lui” spune povestea lui Petru, inginer de foraj într-o companie multinațională, care e pe cale să devină soț și tată atunci când Sonia, amanta lui, e implicată într-un accident grav de mașină. Pe măsură ce opțiunile sale se restrâng tot mai mult, Petru caută calea onorabilă de ieșire dintr-un triunghi amoros care se zgâlțâie din toate laturile.

Filmul este o adaptare a romanului “Firesc”, de Petre Cimpoeșu. Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu. Imaginea îi aparține lui Adrian Silișteanu. Montaj - Alexandru Radu, sunet - Sebastian Zsemlye, scenografie - Bogdan Ionescu, costume - Alexandra Alma Ungureanu, casting - Florentina Bratfanof, producător executiv - Titi Rădoaie, coproducător - Adela Vrînceanu Celebidachi, producători - Anamaria Antoci, Adrian Silișteanu.

 

 

Autor Mihai Vintilă 20 Noiembrie 2018, 17:19 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii