Teatrul Maria Filotti Brăila finalist la doua festivaluri

De Frimu Ghinea 14 Octombrie 2015, 08:59 Cultura Brailei

Teatrul Maria Filotti Brăila a fost selecționat si participă joi, 15 octombrie 2015, cu spectacolul ACASĂ LA TATA de Mimi Brănescu, regia Radu Nichifor și scenografia Soranei Țopa, la cea de-a ediţia a XXVII-a Festivalului Naţional de Comedie organizat de Teatrul Dramatic "Fani Tardini" şi Primăria Municipiului Galaţi in perioada 5-16 octombrie 2015.

„Acasă la tata”, o comedie explozivă, rafinată, plină de ritm şi de situaţii amuzante, un spectacol cu o distribuție de excepție formată din actorii - Monica Zugravu, Corina Borş, Adrian Ştefan, Alexandru Marin,Narcisa Novac şi Dan Moldoveanu, alături de Lucian Pânzaru de la Teatrul „Fani Tardini” din Galaţi.

Teatrul Maria Filotti Brăila a fost selectionat si participa joi, 15 octombrie 2015, cu spectacolul INDOIALA de John Patrick Shanley, regia Eugen Gyemant la cea de-a XXVII-a ediţie a Festivalului de Teatru Piatra Neamţ, PLEDEZ PENTRU TINE(RI)organizat de Teatrul Tineretului în perioada 11-22 octombrie 2015. Scenografia surprinzătoare apartine Cristinei Milea , iar distribuția de excepție este formată din -Liliana Ghiţă, Emilian Oprea,Corina Moise si Ramona Gîngă.

 

Autor Frimu Ghinea 14 Octombrie 2015, 08:59 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii