Proezia lui Hanganu a fost la etaj

De Mihai Vintilă 08 Februarie 2015, 20:20 Cultura Brailei

Alex Hanganu - lansare Proezii

Sâmbătă 7 februrarie Alexandru Hanganu a lansat volumul "Proezie". În sala de la primul etaj al Centrului de Creaţie Brăila s-au adunat adevăraţii împătimiţi ai umorului. Dintre cei care au spus "vorbe grele" despre carte Mihai Frunză a avut prim planul. El consideră structura cărţii drept un mixt. Îl consideră pe Hanganu drept un creator de literatură a titlurilor.

Cel mai serios a fost criticul Dumitri Anghel care a facut o prezentare literară pornind de la calitatea autorului de epigramist. Chiar si criticul a fost "prins" până la urmă de starea din tribună şi a încercat prima sa epigramă!

Constantin Gherghinoiu după o incursiune în mişcarea literară locală şi după o privire asupra scriitorilor genului aşa zis minor a vorbit despre literatura satirică a lui Hanganu observând aceeaşi aplecare pentru titluri, nume şi mai ales abordări.

Proezii de Alexandru Hanganu

Mircea Ciucaşu a considerat proezia lui Hanganu drept un compus complex, o radiografie a tarelor societăţii de azi.

Alexandru Hanganu a fost cel care la final a făcut o prezentarea a ideii de carte umoristică. Apoi a citit din creaţia proprie. Din public s-au trimis ceva ciupituri prin unele epigrame iar la final toţi s-au dedicat umorului alimentat cu cafea distilată de un dulce.

 

Autor Mihai Vintilă 08 Februarie 2015, 20:20 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii