Mişcarea Literară Litera 13 la Axis Libri. Prima ieşire în lume.

De Frimu Ghinea 15 Februarie 2015, 10:26 Cultura Brailei

Membrii mIscarii Literare Litera 13 la Axis Libri

Membrii Mişcării Literare Litera 13 din Brăila au avut joi 12 februarie o prezentare în cadrul salonului literar Axis Libri din Galaţi.S-au lansat următoarelor volume: „Cronica potopului de după Dumnezeu” și „Foaie de observație-jurnalul unei conștiințe”, autor Virgil Andronescu; „O samă de scriitori”, autor Dumitru Anghel; „Alter Ego”, autor Dragoș Ionescu; „Fiare și oameni” și „Ordine în gânduri”, autor Mihai Vintilă și „Revista Litera 13”.

Manifestarea a început cu un mini program literar artisitic, la aniversarea poetului Grigore Vieru, realizat de tinerii din Basarabia care studiază în Galați, sub îndrumarea profesoarelor Adriana Nicoleta Ilie, Carmen Alexandrescu și bibliotecar Ionela Călin de la Liceul Tehnologic de Marină.

Cărţile au fost prezentare de Elena Ciolpanu, Lucian Pleşa, Andrei Parapiru, Mădălina Pană, Camelia Gărănescu, Cecilia Manolescu.

Mihai Vintila, Dumitru Anghel, Zanfir Balan

Au citit apoi autorii din creaţia proprie. A fost introdus în program şi Tudor Alexandru Costin care a delectat publicul cu câteva poezii. S-a făcut o prezentarea a Revistei Litera 13 din care s-au împărţit scriitorilor gălăţeni exemplare.

Virgil Andronescu la Axis Libri

În final au făcut consideraţii domnii Theodor Parapiru, Zanfir Ilie directorul bibliotecii „V.A. Urechia“ Galați şi Corneliu Antoniu preşedintele filialei Sud Est a Uniunii Scriitorilor din România.

 

Autor Frimu Ghinea 15 Februarie 2015, 10:26 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii