Lansarea volumului Traveling: roman sensual de Viviana Ioan

De Frimu Ghinea 16 Octombrie 2018, 18:55 Cultura Brailei

Muzeul Brăilei vă invită sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 11, la sediul din Piața Traian, nr. 3, în sala de festivitati, la lansarea cărții Traveling: roman sensual, de Viviana Ioan.
Prezintă: Valentin Popa, Viorel Coman, Vasile Datcu.

Moderator: Valentin Popa.

Biografie Viviana Ioan:

S-a născut la Brăila, într-o familie de oameni luminoși și cuminți.
Pasionată de psihologie, arte vizuale și arta cuvantului, în adolescență a fost membru prin corespondență al Clubului Psihologilor din București condus de Radu Cimponeriu și a urmat un curs de artă dramatică la Școala populară de Artă din Brăila.
Licențiată în litere, între 1985 și 1990 a făcut parte din cenaclurile literare „Mihu Dragomir” și „Panait Istrati”. După 1990 a plecat într-un pelerinaj cultural și lingvistic prin Europa, stabilindu-se, la un moment dat, în Italia.

De la întoarcerea în țară trăiește în București, unde este în prezent profesor de limba engleză la un colegiu de arte.

Primele lucrări publicate sunt poeme în proză, poezii și fragmente din romanul Traveling: roman sensual, în revista literară Luceafărul.

Începând cu 2017, autoarea își publică singură cărțile pe Amazon, în limbile română și engleză. A publicat până acum romanele Traveling: roman sensual, Traveling True (Ediția în limba engleză), Darxination (English Edition) și cartea de poeme Found: Poeme și proză poetică (Ediția în lmba română).

Viviana Ioan continuă să își scrie romanele, dar și articole pe blogul bilingv personal - vivianaioan.com, în cadrul conceptului Next Woman. De asemenea, publică în limba engleză pe Medium și LinkedIn. În curând se va lansa pe site-ul artiștilor Patreon.

Cărți în curs de apariție: Author Deviser of Own Dreams. Peter Ackroyd (critică literar artistică), Maria in Italia (roman în româno-italiană), Victoria en España (roman, Ediția în limba română).

 

 

Autor Frimu Ghinea 16 Octombrie 2018, 18:55 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii