Karym va sustine doua concerte pe Esplanada Dunarii de Zilele Brailei

De Alexandrina Iordache 04 August 2014, 15:14 Cultura Brailei
In perioada 14-18 august 2014 la Braila se desfasoara manifestari ocazionate de zilele municipiului Braila, eveniment organizat de Primaria Braila. Cu aceasta ocazie, Karym, artist originar din Braila, va sustine doua concerte în datele de 16 si 17 august 2014 pe scena de pe Esplanada Dunarii.

”Cel mai nou single al artistului,  “Dangerous”, este realizat in colaborare cu proiectul muzical Balkan Avenue din Grecia, initiat de Nikos Mouzakitis si este semnat la casa de discuri Fresh Music Records din Polonia.

Colaborarea cu Balkan Avenue pentru cel de al treilea single reprezinta inca un succes in cariera muzicala a lui Karym.  Dovada consta in faptul ca in doar cateva saptamani de la lansarea melodiei si a noului brand muzical, artistul a incheiat un contract de promovare a unei importante marci internationale producatoare de bauturi fine. Firma in speta este sponsorul principal al noului videoclip, care va fi filmat in totalitate in locatiile exotice de pe insula Corfu din Grecia. Cu siguranta, Karym nu se va opri aici, urmand sa aiba colaborari cu nume sonore din industria muzicala romaneasca si internationala.
 
Karym a participat anul acesta si la competitia muzicala EuroMusicContest, care a inclus artisti din 40 de tari europene, clasandu-se pe locul doi pentru Romania” - P.R. Manager Karym

 

Autor Alexandrina Iordache 04 August 2014, 15:14 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii