Incep înscrierile la Clubul de Vacanță

De Redactia 05 Mai 2017, 08:34 Cultura Brailei

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează și în acest an ediția de vară a mult-așteptatului Club de Vacanță, în perioada 03 iulie – 11 august. Copiii și adolescenții brăileni sunt așteptați la peste 40 de ateliere creativ-educative.

Pentru al patrulea an consecutiv, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila oferă copiilor urbei, o seamă de activități de petrecere a timpului liber și de învățare prin joc, în cadrul CLUBULUI DE VACANȚĂ. Și la aceasta ediție evenimentul va dura șase săptămâni, între 03 iulie și 11 august, iar copiii se pot înscrie la maxim 3 ateliere din totalul de aproape 50 propuse de organizatori. Noutățile din 2017 îi vor surprinde cu siguranță pe cei mai mici dintre utilizatorii Bibliotecii. Astfel, celebra Diana Mocanu îi va învăța tainele înotului pe picii de 6-8 ani, după cum tenisul de câmp va atrage foarte mulți doritori. Limba greacă sau Kinedok (proiecții de filme documentare, în aer liber) sunt tentațiile noastre pentru perioada amintită. Tot ca element inedit pot aminti și atelierele dedicate copiilor cu deficiențe sau pentru cei defavorizați: ”Copii aleg speranța” (în spital) sau ”Colorăm viața” (copii cu CES). Inspectoratul de Poliție Județean Brăila este alături de noi cu un foarte interesant modul de educație specifică, intitulat: ”Polițistul, prietenul tău de vacanță”. Atelierul ”Vacanță în ecobază”, care s-a bucurat de mult succes în anii trecuți, se întoarce după o pauză de un sezon. Se cuvine să adresăm mulțumirile noastre colegilor bibliotecari care vor susține ateliere, celor peste 40 de voluntari implicați, precum și organizațiilor partenere, fără de care nu am fi reușit sa oferim o bucurie copiilor în perioada vacanței: Asociația Bucurii pentru Copii, Cercetașii României - Scout Local, Clubul Sportiv Municipal, Inspectoratul de Poliție Județean, Librăria Carioca, toate din Brăila. – declară dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu Relații cu Publicul.

Persoanele care vor sa participe ca voluntari la activitățile Bibliotecii, inclusiv CLUBUL DE VACANȚĂ, sunt așteptați cu drag. Important este sa aibă cunoștințe medii într-un anumit domeniu (chiar dacă nu este domeniul în care activează în mod curent) și să știe cum să le transmită copiilor/adolescenților. Informații suplimentare la tel: 0752.89.24.04. Reamintim că singura condiție pentru accesul copiilor la aceste ateliere este să fie înscriși la Bibliotecă. Înscrierile la Clubul de vacanță se fac la Sala de Lectură, et. 1, la sediul Bibliotecii din P-ța Poligon, nr.4.

 

Autor Redactia 05 Mai 2017, 08:34 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii